Om os

Rene
Stifter og ejer René Højgaard Frederiksen
Billede leveret af Hergaard Fotografi

Hvem og hvordan vi er – og ift. kunderne…

Baggrund

Højgaard IT er den professionelle IT-samarbejdspartner og IT-rådgiver for erhvervslivet samt private uddannelses-institutioner. Vi har mere end 20 års erfaring, så vi har næsten været med fra starten af det hele. Desuden har vi gennemført projekter i Danmark, Norden og globalt, og vi fokuserer på virksomhedsunderstøttende IT-systemer.

Holdning

Vi mener, at IT er mere end blot nogle programmer og en computer. Den rigtige IT-løsning understøtter kundens virksomhed i dens dagligdag, processer og strategier – og derfor er IT langt mere rådgivning, implementering og drift end tidligere.

Mission

Vi skaber tydelig værdi for kunder, samarbejdspartnere og interessenter, gennem vores erfaring og helhedsorienterede løsninger. Dette gør vi gennem at:
•involvere og engagere alle implicerede parter i et samarbejde om at skabe de mest optimale IT-løsninger.
•tilføre den bedste viden og erfaring baseret på de mest anerkendte IT-teknologier og -værktøjer.
•sikre at vores produkter bidrager positivt til kundens forretning og dens udvikling.

Metode

Ved at analysere muligheder og behov, bruge anerkendte værktøjer og arbejde i forhold til best practices, sikrer vi økonomien og brugbarheden i kundens virksomheds IT-systemer, og ved at agere proaktivt og serøst tager vi hånd om dens IT – også i forhold til andre IT leverandører.

Vision

Vores vision er gøre IT til en forretningsunderstøttende resource, frem for et nødvendigt onde. Det vil vi gøre ved at være:
•kundens første valg, når det drejer sig værdiskabende IT-løsninger.
•de bedste konsulenter, når det drejer sig om kompentencer.
•en visionær og ledende leverandør.

Værdisæt

Vi har et skandinavisk og globalt tankesæt, og vi tilstræber desuden størst mulig bæredygtighed, bl.a. ved at være energi-effektive og CO2 neutrale.

Referencer

Af konkurrencemæssige hensyn offentliggør vi ikke vores referencer, men i forbindelse med tilbud og projekter giver vi gerne indsigt og etablerer kontakt efter nærmere aftale.

Få mere at vide om os – ring eller skriv!

Comments are closed